12 Şubat 2013 Salı

Tatlım Bu Jüri Bir Harika

    Ekranlara Demet Akalın ve Serdar Ortaç gibi süper iki transferle dönmeye hazırlanan Popstar yarışması şimdiden heyecanla bekleniyor. Biz de Yalan Yanlış Haber Ajansı olarak sizin için bu jüriyi değerlendirdik.
    Soğukkanlılığı, tecrübesi, bilgisi ve güçlü fiziğiyle tanınan Orhan Gencebay takımda defansın bel kemiği olacak  gibi gözüküyor. Bunun yanında, takımın kaptanı da Orhan baba olacak muhtemelen.
    Birebirde oldukça etkili olan ve sert çıkışlarıyla yarışmacıları terleten( hatta bazen diğer jüri üyelerini de titreten) Bülent Ersoy takımın en önemli hücum silahı konumunda. Bülent Ersoy' un sert çıkışlarını neşeli ve esprili tavrıyla absorbe edebilmesi ve gider yapma, laf çakma konularında dünya çapında haklı bir ünü olan   Demet Akalın hücum yollarında Bülent hanım ile iyi bir ikili oluşturabilir.
      Takımın hiç şüphesiz en gizemli üyesi Serdar Ortaç. Yıllardır şarkılarında ne demek istediği merak edilen şarkıcının sırrını çözmek isteyenler Popstar'ı önemli bir fırsat olarak görüyor. Genellikle verdiği şarkılarla başka şarkıcıların başarısında katkısı olan Ortaç'ın  bu özelliğinden dolayı orta sahada görev yapması tahmin ediliyor.
      Tüm hayranları gibi bizde bu kadronun neler yapacağını merakla ve heyecanla bekliyoruz. Ancak şu bir gerçek ki Popstar bu sezon şampiyonluğun en önemli adaylarından biri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder